INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen.

Intialainen päähieronta ei vaadi erityisjärjestelyitä, ei öljyä, ei edes riisuuntumista. Hoitoon voi istahtaa selkänojalliseen tuoliin arkivaatteissa, vaikka kesken työpäivän.

Nautinnollisinta hoito on rauhallisessa ympäristössä toteutettuna.

Puolen tunnin käsittely rauhoittaa ja antaa levollisen olon. Aivot virkistyvät, ajatus kirkastuu ja olo on seesteinen hoidon jälkeen.

Hoitosarjana hieronta katkaisee stressioireet tehokkaasti ja sopii myös keskittymiskyvyn lisäämiseen ja vireystason kohottamiseen.


VAIKUTUKSET

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsienseudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella.

Lihas - ja hermokudoksen rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua.

Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea. Se parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

Hoidosta ovat saaneet apua myös lukuisat migreenistä kärsivät, hoito tulee kuitenkin ajoittaa migreenikohtauksen jälkeiseen aikaan, ettei kohtauksen aikainen kipu lisäänny hieromisesta.

Apua on saatu myös stressitinnitukseen (korvien soiminen), poskiontelontulehduksiin, kuukautisia edeltävään turvotukseen ja kireyteen.

Moni mainitsee myös unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hoidon jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää.

Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

Toki hoito sopii myös hemmotteluun!